ILP sandakan sesi 1/2009

ILP Sandakan Sabah, Sesi 1/2009

TEKNOLOGI KOMPUTER SISTEM


SubahanaAllah, inilah dia rakan seperjuangan saya senior and junior IT sesi 2/2009 kos DTK, ILP sandakan.  Kami sama-sama menempuhi suka duka menuntut ilmu di ILP sandakn ini sehingga tamat, semoga dengan Izin Allah kita akan bertemu semula di lain hari. Tahniah kepada rakan-rakan yang telah berjaya tamat belajar di ILP sandakan ini semoga Allah mempermudahkan jalan hidup kita di masa akan datang. Amin Ya Rabbi.Alhamdunillah,
Kami dari DTK sesi 1/2009 telah tamat belajar di ILP sandakan. InsyAllah semoga Allah berikan jalan hidup yang baik dan selalu berjaya dalam hidup di dunia & akhirat...(Amin3x).
Ribuan terima kasih saya ucapkan kepada pengajar KB (Encik Zainal ) dan pengajar DTK atas tunjuk ajar serta ilmu yang telah diberikan kepada kami pelajar DTK .


April 2009

Kelab LIBCOM 2009-2010 Assalamulaikum,

Alhamdunillah saya sempat update blogger ini dan dapat meletakkan sedikit gambar kenangan bersama kwn2 saya selama  saya stdy di ILP sandakan, inilah kelab yg saya ikuti. Banyak kenangan pahit/manis, mengajar sy erti sebuah persahanbatan, susah senang melakukan atau menjayakan sesuatu aktiviti yg dilakukan. 

Dengan Izin Allah semuanya dalam  keadaan baik2 saja, terima kasih sy ucapan kepada smua pihak yg terlibat termasuklah encik-encik & puan-puan ILP sandakan.